Een nieuwe website voor jou als coach

Een representatieve website waarmee je doeltreffend nieuwe klanten kan aantrekken

mooi design

Marketing als basis

Binnen 4 weken online

Website laten maken StoryBrand

Een nieuwe website kan snel een drama worden

zonder gedoe een perfecte coaching website

Website review

Marketing als basis

De basis van de website ligt niet in het design maar in de juiste marketingboodschap. In de “De Gouden Gaai” marketingsessie bespreken we jouw coaching doelgroep en welk probleem jij voor ze oplost.

In de marketingsessie adviseren we je ook welke pagina’s echt nodig zijn om jouw coachingsbedrijf te laten groeien.

Mooi webdesign

Kies één van de diverse website designs die special ontworpen zijn om “De Gouden Gaai” marketingboodschap optimaal te vertellen.

Aan de hand van jouw logo, huisstijl, drukwerk en kleuren wordt het webdesign aangepast zodat de stijl perfect past bij jouw coachingspraktijk.

Een nieuwe website voor jouw coachingspraktijd

Binnen 4 weken online

Het belangrijkste is dat de website doet wat het moet doen. Klanten aantrekken voor jouw coachingspraktijk en coachingstrajecten. Door het beproefde proces gaat dit zeker gebeuren.

Na de marketingsessie leveren we de website binnen 4 weken op. Wil je wat wijzigingen doorvoeren dan staan we altijd voor je klaar. In het gebruiksvriendelijke backend kan je gemakkelijk teksten of foto’s aanpassen.

We begrijpen dat je als coach een website wilt die mooi is en tegelijkertijd nieuwe klanten oplevert

Met een beproefde werkwijze en als gecertificeerde StoryBrand gids krijgen we jouw marketingboodschap glashelder.

Webdesign gebaseerd op een unieke marketingmethode.

Sinds 2006 maken we doeltreffende websites.

Marketing website laten maken StoryBrand

“Ik vond de marketingsessie heel prettig. Dat zorgde ervoor dat ik goed ging nadenken over mijn dienst en welk probleem ik voor de klant oplos. Zelf kon ik het niet verwoorden en deze methode heeft bijgedragen om mijn boodschap de wereld in te krijgen.”

– Silvia Klink HR – Leiden

De Gouden Gaai marketingsessie Homepage Contactpagina "Over ons" pagina Blog Leadgenerator

“Om nieuw personeel te werven hebben we een speciale site laten maken. Met de unieke marketingmethode stond er binnen 2 weken een succesvolle nieuwe website en ontvingen we onze eerste sollicitatie.”

– Bril Negenentwintig – Wageningen

Een nieuwe website voor jouw coachingspraktijk

Website review

Verbeter jouw website met een uitgebreide 1-op-1 review waarmee je jouw bestaande website gemakkelijk aanpast zodat je meer klanten krijgt.

Landingspagina

De Gouden Gaai marketingsessie
Resultaat gerichte optimalisatie
Homepage met contactformulier

Website

De Gouden Gaai marketingsessie
Resultaat gerichte optimalisatie
Homepage
Contactpagina
"Over ons" pagina
Blog / Portfolio

– maatwerk is mogelijk voor specifieke branches of webshops –

Na de kennismaking Een website in 3 stappen

Kies en webdesign - website laten maken StoryBrand

1. Kies een ontwerp

Kies uit één van de designs die je aanspreekt. Doordat huisstijl van jouw coachingsbedrijf volledig wordt geïntegreerd wordt het design uniek.

2. De marketingsessie

Doe de Gouden Gaai marketingsessie om de inhoud van de website te bepalen.

Een nieuwe website voor jouw coachingspraktijd

3. In 4 weken live

4 weken na de marketingsessie wordt de site opgeleverd. Kleinere projecten kunnen zelfs sneller gerealiseerd worden.

Ken je ook het gevoel...

dat je uren aan het klooien bent aan de website om iets goed te krijgen terwijl je bezig moet zijn met het coachen van mensen?

Met een doeltreffende website van de Gouden Gaai kan je weer lekker ondernemen terwijl de website zorgt voor de nodige klanten.

Bij De Gouden Gaai weten we dat je lekker wilt coachen terwijl de website zorgt voor de nodige leads. Om dat te bereiken moet je een website hebben die de boodschap van jouw coachingspraktijk duidelijk verteld.

Het probleem is dat er nu een website staat die ooit is gemaakt maar niets oplevert. Het frustreert omdat je weet dat jouw praktijk meer klanten nodig heeft.

Wij geloven dat jouw bedrijf is gemaakt voor meer, je zou het heft weer in eigen hand moeten nemen.

Ik begrijp heel goed dat je wilt dat jouw website meer oplevert. En daarom krijgen we met de beproefde “De Gouden Gaai marketingsessie” jouw marketingboodschap perfect.

Dit is hoe we het gaan doen:

  1. Kies een ontwerp passend bij jouw bedrijf
  2. Doe de Gouden Gaai marketingsessie
  3. Binnen 4 weken een nieuwe site die werkt

Dus, plan een kennismaking. Zo voorkom je een peperdure website die niet eens klanten oplevert. En in plaats daarvan krijg je snel een mooie en doeltreffende website.

Een website voor elk type coach. Het maakt niet uit of je een burn-out coach, life coach, loopbaancoach, stress-coach, vitaliteitscoach, wandelcoach, kindercoach, Paardencoach, ondernemerscoach, hondencoach, relatiecoach, rouwcoach of talentcoach bent. Voor jouw praktijk maken we een uniek website.

5 gouden tips voor websitesucces

Download de PDF

5 gouden tips die zorgen voor websitesucces

Veel gestelde vragen

Bij De Gouden Gaai begrijpen we dat je je wilt concentreren op je coachingspraktijk terwijl je website netjes en verzorgd is. We hebben sinds 2006 doeltreffende websites gemaakt, waarbij de basis in goede marketing zit. We hebben een beproefd proces om een website te maken die de boodschap van jouw coachingspraktijk duidelijk vertelt en nieuwe klanten aantrekt.

Ons proces is eenvoudig en efficiënt. Eerst kies je een ontwerp uit de diverse website designs die we aanbieden. Deze designs zijn speciaal ontworpen om de marketingboodschap van jouw coachingspraktijk optimaal te vertellen en zullen worden aangepast aan jouw logo, huisstijl, drukwerk en kleuren. Vervolgens doe je de Gouden Gaai marketingsessie om de inhoud van de website te bepalen. In deze sessie bespreken we jouw coaching doelgroep en welk probleem jij voor ze oplost. Ten slotte, 4 weken na de marketingsessie wordt de website opgeleverd.

De Gouden Gaai maakt websites voor elk type coach. Of je nu een burn-out coach, life coach, loopbaancoach, stress-coach, vitaliteitscoach, wandelcoach, kindercoach, Paardencoach, ondernemerscoach, hondencoach, relatiecoach, rouwcoach of talentcoach bent, we maken een unieke website voor jouw praktijk.

Als je al een website hebt maar wilt dat deze meer klanten oplevert, kan De Gouden Gaai je helpen met een uitgebreide 1-op-1 website review. Met deze review kun je jouw bestaande website gemakkelijk aanpassen zodat deze effectiever wordt.

Het belangrijkste doel van de websites die we ontwerpen is om klanten aan te trekken voor jouw coachingspraktijk. We zorgen ervoor dat jouw website de juiste marketingboodschap overbrengt en stimuleren actie door middel van een doeltreffend ontwerp en content. Na de oplevering van de website kun je gemakkelijk wijzigingen doorvoeren in het gebruiksvriendelijke backend, waardoor je teksten of foto’s kunt aanpassen naar behoefte.